ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 2024-2025


ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

«ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 2024-2025

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024.

 

Το πρόγραμμα υποτροφιών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», προσφέρει +100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, σε μεταπτυχιακά προγράμματα προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης.

 

+100 Υποτροφίες από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Στηρίζουμε τη νέα γενιά

Στηρίζουμε την αριστεία

 

Ναυτιλία + Κοινωνία

Πάντα Μαζί

 

 

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, διαχρονικά, θέτει στο επίκεντρο του κοινωνικού της έργου τον τομέα της Παιδείας και την χορήγηση υποτροφιών, στηρίζοντας ουσιαστικά τη νέα γενιά. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα υποτροφιών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, «ΣΥΝ- ΕΝΩΣΙΣ για την Παιδεία», προσφέρει +100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, σε μεταπτυχιακά προγράμματα προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης.

 

Η χορήγηση και φέτος +100 Υποτροφιών, καθώς και της υποτροφίας με τη συμβολική ονομασία «Αριστεία», η οποία απονέμεται σε υποψήφιο/α που έχει επιτύχει άριστα 10 στη βαθμολογία του/της,  εντάσσεται στο πλέον διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστορία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και αποτυπώνει έμπρακτα πως η ελληνική ναυτιλία και η ελληνική κοινωνία είναι πάντα μαζί!

 

 

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων που έχουν υποβάλει αίτηση στο πρόγραμμα υποτροφιών της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ +100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ» για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 έχει ολοκληρωθεί.
Όλες οι υποψήφιες και όλοι οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει συμπληρωθεί στην αίτησή τους, το αργότερο έως την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

 

Εγγραφη στο Newsletter